ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ
ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το Δημ. Συμβούλιο που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου , με αφορμή τη χθεσινοβραδινή απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστη στην οδό Πειραιώς σε ψητοπωλείο του Ταύρου και αποφάσισε:
• Καταδικάζει τις μεθόδους βίας και τρομοκρατίας που εφαρμόζει η Χρυσή Αυγή εναντίον μεταναστών σαν το πρόσφατο ξυλοδαρμό μέσα σε εστιατόριο στον Ταύρο, παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας.
• Καλεί τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, να λάβουν όλα τα μέτρα που προβλέπονται στο Σύνταγμα της Ελλάδας, στην ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας και χρώματος.
• Καλεί την Αστυνομία να διασφαλίζει και να προστατεύει την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών εφαρμόζοντας τους κανόνες ισονομίας, ισοπολιτείας και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
• Καλούμε τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να στηρίξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις παραδόσεις της χώρας μας, να απομονώσουν ακραία στοιχεία που επιβουλεύονται το νόμο και τις ανθρώπινες ζωές.

Η Δημοτική Αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα όπως και χθες όπως και πάντα καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και ρατσισμού, στηρίζουν το δικαίωμα στην ασφάλεια της ζωής κάθε συνανθρώπου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο

Advertisements

0 Responses to “ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: