Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου Hλιούπολης σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΩΡΑ!
Με αφορμή φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στην πόλη μας, και το οποίο δημοσιεύει φωτογραφία και όνομα γνωστού νεοναζί της Ηλιούπολης, το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, που συγκροτείται από πρόσωπα και συλλογικότητες γνωστά στην τοπική κοινωνία, με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, δηλώνει ότι πάντα υπογράφει τα κείμενα του και τις πράξεις του.
Όσον αφορά τον εν λόγω, κατά τ’ άλλα «ευυπόληπτο» μαγαζάτορα, ο οποίος χρειάστηκε να καλέσει εσπευσμένα «ενισχύσεις» από το κινητό κλιμάκιο μπράβων της οργάνωσης του, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ΑΜΗ αντιπαλεύει το σινάφι του και όλα όσα εκπροσωπούν, με όρους πολιτικής αντιπαράθεσης. Η πολιτική του παρουσία είναι αυτή που «απειλείται» και όχι η φυσική του ακεραιότητα ή τα περιουσιακά του στοιχεία. Τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ταιριάζουν στον δικό του υπόκοσμο και όχι στους αντιφασίστες της Ηλιούπολης.
Ας ανακαλέσει λοιπόν, από την κυκλοφορία τους «συναγωνιστές» του που εδώ και δύο μέρες εμφανίστηκαν στην Ηλιούπολη, γιατί η τυχαία, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, παρουσία τους στην περιοχή δεν πρόκειται να έχει συνέχεια. Η μαζική και άμεση παρουσία επί δύο μέρες, από εκατοντάδες αντιφασίστες και δημοκρατικούς πολίτες της Ηλιούπολης έξω από τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο», δείχνει ότι η νεοναζιστική κλίκα είναι όχι μόνο ανεπιθύμητη στην πόλη μας, αλλά και δεν πρόκειται, ασχέτως μεθοδεύσεων και των, εκ του ασφαλούς, «επιδείξεων», να αποκτήσουν την παραμικρή μόνιμη παρουσία στην Ηλιούπολη. Η μαζική, ειρηνική παρουσία των κατοίκων της πόλης, είναι αρκετή για να εξουδετερώσει τα όποια σχέδια των φασιστών.
Δεν μπορούμε τέλος να μην σχολιάσουμε, την συνύπαρξη και το προφανές κλίμα συνεργασίας που διακρίνεται στις σχέσεις ανάμεσα στους μηχανοκίνητους μπράβους και στους ένστολους της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι επίσης εδώ και δύο μέρες επιτηρούν «διακριτικά» το «Συνεργείο». Το θέαμα της κοινής «μοτοπορείας», συγκροτημένης ομάδας ιδιωτών και αστυνομικών, με τους τελευταίους μάλιστα να έχουν το γενικό πρόσταγμα, είναι χαρακτηριστικό και θλιβερό. Το να ζητήσουμε από τους αρμόδιους του υπουργού Δένδια να μαζέψουν τους ένστολους τους, μοιάζει περιττό. Εμείς από την μεριά μας, καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης να δείξουν την ετοιμότητα τους απέναντι στις μεθοδεύσεις των φασιστών, ενστόλων και μη.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ!

Advertisements

0 Responses to “Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου Hλιούπολης σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: