Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛIΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο) ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλει τις νεοφασιστικές και νεοναζιστικές θεωρίες και εγκληματικές συμπεριφορές της Χ.Α.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛIΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο) ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Όμιλος μας καταγγέλει τις νεοφασιστικές και νεοναζιστικές θεωρίες και εγκληματικές συμπεριφορές της Χ.Α.
Όπως ορίζει το καταστατικό μας αρθ.2 είμαστε κατά των διακρίσεων λόγου φύλου, καταγωγής, θρησκείας και οικονομικής κατάστασης των ανθρώπων.
Υιοθετούμε τις αρχές της συνεργασίας μεταξύ των λαών ,της αμοιβαίας κατανοήσης ,της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Θεωρούμε ότι εκτός απο την σύλληψη των στελεχών της Χ.Α και της απόδοσης ευθυνών απο την Ελληνική δικαιοσύνη χρειάζεται καθημερινά να απομονώνουμε τους Χρυσαυγίτες και όσους τους « περιθάλπουν».
Καλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να συμπορευτούν με τα αντιφασιστικά κινήματα που αναπτύσσονται στις γειτονίες μας συμβάλλοντας ο καθένα στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην διαμόρφωση αντιφασιστικής συνείδησης στην κοινωνίας μας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους « άλλους» και μετά για όλους

Advertisements

0 Responses to “Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛIΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο) ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλει τις νεοφασιστικές και νεοναζιστικές θεωρίες και εγκληματικές συμπεριφορές της Χ.Α.”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: